stalking

NYHEDSBREV

Jeg var offer for stalking.

Jeg oplevede at jo mere jeg talte om mine oplevelser, jo bedre fik jeg det.

Derfor valgte jeg at stå frem med min historie. Men først var det vigtigt for mig, at vende denne forfærdelige stalking til noget positivt. Så jeg måtte flytte mig fra udsatterollen/offerrollen over på rådgiverrollen og jeg måtte studere alle rollerne inklusiv stalkerens rolle.

BOGEN:  #STOP STALKING – Sådan håndterer du en stalker

Derfor valgte jeg at skrive en bog om forløbet, en selvbiografi, hvor jeg deler ud af mine oplevelser og de erfaringer jeg gjorde mig.

Bogen kan bl.a. købes her http://www.forfatterskabet.dk/produkt/stop-stalking/ eller kontakt mig www.eydisdali.com – kontakt

VM i foredrag – ValbyMesterskabene 2018

Ja, jeg blev sørme semifinalist til VM i foredrag, hvem skulle have troet det…

Jeg vil mere end at skrive om stalking og arbejde som frivillig rådgiver hos Dansk Stalking Center. Jeg vil også ud at holde foredrag om stalking. Derfor stillede jeg op til audition til VM i foredrag – ValbyMesterskabene 2018 den 31. maj 2018.

Se min audition her: https://www.youtube.com/watch?v=yf8Ny7J2c3M lyden er bedst på en mobil telefon.

Dette sagde dommerne om min præsentation – helt vildt, tror aldrig jeg har hørt så flotte ord før:

Intenst, man bliver grebet med det samme. Man kan fra start af høre at det er en personlig beretning, at det er meget tæt på dig, og det virker og du har en ro. Jeg blev så optaget af det, at jeg glemte at tage noter, det må være et godt tegn.

Skøn rejse Eydis, man bliver zoomet ind i din fortælling med det samme og din faktaboks og opbygning fungerer helt fantastisk. Først faktaboks og så en præsentation af dig selv, “power-pose” “Fri” og dramatiske pauser. God til at lege “kispus” med pauserne som viser stort overskud som foredragsholder.

Tusind tak, der var nogle rigtig gode pauser, som byggede op og skabte spænding, meget fint. Tag dig bare god tid i begyndelsen, du snublede lidt ind i det. Din opbygning med faktaboks først gør at det ikke bliver privat, det er personligt, men ikke privat. Fint balanceret. Tak.

Jeg glæder mig til 1. semifinal den 27. september 2018 i Timotheuskirken kl. 19:00

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s