stalking

Anmeldelse af #Stop Stalking

Mullesblog

Anmeldelse af # Stop stalking af Eydis Dali – Forlaget Forfatterskabet.dk – anmeldereksemplar

Jeg havde glædet mig utroligt meget til bogen, det er ikke en af de bøger som jeg plejer at læse – tager udfordringen op og har høje forventninger til den.

Hvordan spotter du en stalker?
Hvilke røde flag skal du være på udkig efter?
Hvordan kan du få hjælp hurtigst muligt?
Og hvordan kan du vende et stalkingmareridt til noget positivt og vokse som menneske?
Dette er blot nogle af de spørgsmål, som bliver rejst og besvaret af forfatteren, der beskriver sit eget mareridt – et stalkingforløb på atten måneder med forfølgelse, overvågning og manipulation.
Hun beskriver også det efterfølgende forløb med healing af de psykiske skader, og hvordan hun kom ud på den anden side som en klogere og sundere kvinde.
Bogen er til andre ofre for stalking, enten direkte eller in direkte som pårørende.

Vurdering:
Jeg vidste ikke hvad jeg skulle stille op med bogen. Bogen har en fangende forside og titel som gør læseren nysgerrig på emnet. Bogen handler om forfatterens egen historie, fordi hun selv har været udsat for stalking i en hård grad. Bogen er delt op i hendes historie også en håndbog del hvor man finder de advarselstegn som er afgørende for en stalker. Den er skrevet i forståeligt sprog hele vejen igennem. Den var hård at komme igennem på trods af at den ikke var lang, men fordi at der faldt utrolig mange tårer under læsningen.

Jeg giver 6 hjerter ud 6 hjerter, fordi jeg blev utrolig rørt over historien, for man kan mærke at bogen har været hård at skrive for forfatteren, med at skulle genopleve det hele igen. Det er fedt at man har delt den i to med hendes historie og en mini håndbog, med hvad skal se efter, hvis man føler at der er noget galt. Bogen giver rigtig meget stof til eftertanke og er med til bryde igennem til at stalking skal tages mere seriøst og det kan denne bog helt klart hjælpe med i form råd og vejledning. Helt klart en anbefaling værd.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s