Ikke kategoriseret

Serie stalker…

Ligesom jeg var blevet færdig med min første bog og afleveret den til redaktøren hos forlaget, blev jeg inviteret til en fest. Jeg ville gerne deltage i denne fest, men samtidig var jeg meget i tvivl pga. stalkingen. Nogle af gæsterne kendte nemlig stalkeren, men ikke til stalkerens psykopatiske side og hans grænsepsykotiske adfærd. Jeg fik at vide at stalkeren ikke skulle deltage i festen.

Der var omkring fjorten skønne, interessante og spændende mennesker. Der var forfattere, foredragsholdere og selvstændige.  Jeg kom i snak med en mand og det var en rigtig spændende samtale vi havde. Han fortalte om sin uddannelse som psykoterapeut og jeg fortalte om mig og selvfølgelig om min stalking historie, som jeg altid gør når muligheden byder sig. Han var ret interesseret i den historie og vi havde en rigtig god dialog. Vi tog videre til en anden fest hvor der var omkring tohundrede mennesker. Der blev danset og hygget.

Dagen efter får jeg en besked fra psykoterapeuten. Han skrev at han ikke havde sovet hele natten, da hans eks. kæreste havde oplevet noget lignede min stalking historie. Han frygtede at det måske kunne være den samme stalker. Han skrev sit telefonnummer i beskeden og bad mig ringe til ham. Jeg svarede, at det var jeg ked af at høre – at hans eks. kæreste skulle have oplevet noget så forfærdeligt – og at jeg ville ringe senere. Han skrev igen om jeg havde mulighed for at ringe med det samme, det gjorde jeg.

Vi finder hurtigt frem til, at det var den samme stalker…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s